KookJij

Knolseldersoep

Een heerlijk knolseldersoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knolseldersoep te bereiden

1. Snij de sjalotten en de prei fijn en stoof ze aan in wat margarine. Overgiet met 1 liter water en voeg de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook.
2. Schil intussen de knolselder en snij hem in blokjes. Voeg die toe aan de kokende bouillon. Laat 20 minuten koken.
3. Mix de soep heel fijn en schuimig. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over kommetjes en garneer met fijngesneden bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst