KookJij

kipcurry met bloemkool

Een heerlijk kipcurry met bloemkool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 655 kCal energie
3876 Gram eiwit
21 Gram vet
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe kipcurry met bloemkool te bereiden

1. kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verhit de olie in een braadpan en bak de currypasta hierin 1 minuut op laag vuur Bak de stukjes kipfilet al omscheppend 5 min mee. Schep de ui en de bloemkoolroosjes erdoor en bak nog 2 min. Schenk de kokosmelk bij de kip en de groente en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en laat het geheel in 15-20 min met de deksel schuin op de pan zachtjes gaar stoven.
3 Breng de kipcurry op smaak met zout en peper. Verdeel de rijst over 4 kommen, verdeel de kipcurry erover en bestrooi het geheel met de koriander.
Serveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gra24270

gra24270 zegt:
waar kan je die milde currypasta kopen en hoe ziet die verpakking eruit loop me scheel te zoeken;)
Francis

Francis zegt:
Inderdaad copie uit de allerhande, heb hem daaruit al meerdere malen gemaakt.Heerlijk.
Petra

Petra zegt:
Ik schreef net dat het een kopie uit de "allerhande"was, en mijn bericht is verwijderd?? Hierbij dus nogmaals
nies

nies zegt:
Dit recept met bloemkool lijkt mij heerlijk.
groetjes nies.