KookJij

Kabeljauwtaart met wortel, doperwten en ui

Een heerlijk kabeljauwtaart met wortel, doperwten en ui recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: www.boursin.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwtaart met wortel, doperwten en ui te bereiden

Verwarm de oven voor op 180˚C. Leg de 4 plakjes bladerdeeg met de randen over elkaar zodat één vierkant ontstaat. Rol met een deegroller over de randen zodat de plakjes goed hechten. Snijd een ronde plak uit van ca. 35 cm. doorsnede. Vet een springvorm in met olie en bekleed de vorm met de deegplak. Vul de deegbodem met de doperwten en wortelen. Meng Boursin Cuisine in een kom met de eieren. Pel en snipper de ui, snij de kabeljauw in blokjes. Meng de kabeljauw en ui met het Boursin-eimengsel en schep op de groenten in de taartbodem. Bestrooi het geheel met de geraspte oude kaas en bak de taart 20 minuten op 175˚C. Neem de taart uit de oven, laat 5 minuten afkoelen en snijd er voorzichtig punten van.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

a.breukers

a.breukers zegt:
Nou Bert, van Boursin dus.....En een beetje van Marjolein!!!:);)
bertal

bertal zegt:
De bron is goed vermeld maar het recept is van ?????, dus graag naam vermelden:);)
m.v.g. Bert Allers