KookJij

Kabeljauw op een bedje van groenten

Een heerlijk kabeljauw op een bedje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw op een bedje van groenten te bereiden

Voor de saus : paprika fijnsnijden en de sjalotjes en knoflook, stoof deze even aan. Voeg de viskruiden toe, room en porto toevoegen even de mixer erin tot men gladde massa bekomt. Warm terug op maar laat niet meer koken.
De vis goed kruiden met zwarte peper en zeezout even aanbakken in de pan .
Vervolgens in een voorverwarmde oven op 200°C verder laten bakken gedurende ± 30 min.
Wortel in blokjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie en kruid af met viskruiden.
Schik alles zeer warm op bord .
Bij dit gerecht werden verse frietjes geserveerd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rientje

rientje zegt:
Bedankt Hilde jij ook een fijne zondag;)