KookJij

Kaasfondue met Boursin

Een heerlijk kaasfondue met boursin recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaasfondue met Boursin te bereiden

Smelt de boter in de pan (niet bruin laten worden). Voeg al roerend de bloem toe, goed blijven roeren en voer de helft van de boullion toe. Door roeren tot een stevige saus. Als de saus goed gebonden is langzaam de rest van de boullion toe voegen. Verkruimel ondertussen de boursin en voeg deze al roerend toe aan de saus samen met de geraspte kaas. Dit geheel rustig laten smelten. Dan de eetlepel zaanse mosterd er door en nog een beetje peper om de boel op smaak te brengen.

Er kan ook eventueel voor de peper boursin worden gekozen.

Pan op tafel en lekker met brood. E.v.t. ook heerlijk met tomaat, courgette of wortels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gea

gea zegt:
Hoi Denise,
Leuk om het eerste recept van je te lezen!
Lijkt me lekker om eens te proberen! (ik zal alleen minder sterke bouillon gebruiken, daar ik niet zo van "het zoute" ben). Succes met verder inbrengen van recepten!!!:):)