KookJij

Italiaans bladerdeeghapje

Een heerlijk italiaans bladerdeeghapje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Maggi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaans bladerdeeghapje te bereiden

1. Laat het bladerdeeg ontdooien steek er rondjes uit van ca. 8 cm doorsnee.
2. Leg ze op een met bakpapier bekleedde ovenplaat. Prik de plakjes in het midden in met een vork.
3 Doe op elk rondje een halve eetlepel olijf- of tomatentapenade. Laat de randen vrij.
4. Strooi de parmezaanse kaas eroverheen en bak in een voorverwarmde oven in 10-15 minuten goudbruin en gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Dorry

Dorry zegt:
Dat lijkt me echt lekker als hapje.