Serveer er ciabatta of foccacia brood bij.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Insalata 4 stagioni
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Insalata 4 stagioni
De naam van deze salade is afgeleid van de pizza 4 stagioni. Een soortgelijke salade heb ik wel eens voorbij zien komen tijdens een lunch in een lunchroom. Dat bracht me op het idee om hem thuis ook eens een keer (na) te maken. Je kunt het eten als lunch maar ook als hoofdgerecht voorafgegaan door bijvoorbeeld een soepje.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Salades
- > Ontbijt & Lunch - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Insalata 4 stagioni te bereiden
- Verdeel de sla over de borden, schik de zalm en carpaccio over de sla (tegenover elkaar).
- Bak de champignons met de knoflook en de peterselie en bak of gril de paprika.
- Doe gebakken champignons en paprika op de salade.
- Garneer met de croutons, pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.
 
                    





 
					
