KookJij

Indonesische Gado Gado

Een heerlijk indonesische gado gado recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: meiasia.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Indonesische Gado Gado te bereiden

Snijd de Chinese kool en de worteltjes in reepjes. Breek de sperziebonen doormidden. Was de taugé. Snijd de komkommer met schil in halve plakjes.
Kook de bouillon. Voeg er de kool, wortel en sperziebonen aan toe en kook 3 minuten. Voeg de taugé toe en giet de groenten direct af. De taugé moet knapperig blijven. Laat de groenten afkoelen.
Verhit de pinda saté woksaus in een pannetje.
Doe de gekookte groenten op een schaal en giet er de saus over. Leg hierop de komkommerschijfjes, de eieren in plakjes, de gehakte pinda’s en wat van de kroepoek.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

limelein

limelein zegt:
We hebben er van gesmuld.