KookJij

Ierse schelvis

Een heerlijk ierse schelvis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Ierland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ierse schelvis te bereiden

Meng peper en zout door de bloem en smelt de boter.Wentel de visfilet eerst door de bloemmengsel en vervolgens door de boter.Giet de rest van de boter in een stoofpan.Leg de vis erin en giet de melk en room erbij.Leg een deksel op de pan en breng alles landzaam aan de kook.Laat de vis in ongeveer 10 min.op een laag vuur gaar worden.Haal de vis uit de pan en leg deze op een voorverwarmde bord.Laat de saus iets indikken en roer er de mosterd door.Schenk de saus over de vis en bestrooi deze met de gehakte peterselie.
Lekker met rijst,pasta en een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst