KookJij

Hollandse Goulash

Een heerlijk hollandse goulash recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Mijn moeder maakte dit regelmatig
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hollandse Goulash te bereiden

Kruid het vlees met peper, zout en paprikapoeder en laat eventjes intrekken.

Smelt de boter in de pan en bak hierin de vleesblokjes aan. Voeg de uien en knoflook toe en bak die eventjes mee. Dan de mosterd en de tomatenpuree erbij en ook die ongeveer een minuutje meebakken op niet te hoog vuur, het mag niet aanbakken. Strooi er de dille over, schenk de bouillon erop en breng dit tegen de kook aan. Zet het vuur dan lager en laat het zeker 2,5 uur op rustig vuur stoven, proef af en toe of er nog iets aan peper of zout bij moet. Als het vlees supergaar is, is het tijd om hier van te gaan smullen, echt heel lekker! Eet smakelijk!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Henriëtte van Neerven

Henriëtte van Neerven zegt:
Helaas klopt dit niet. Bouillon was veel te veel.
rhg64

rhg64 zegt:
Gisteren geprobeerd, was heerlijk!
edelarosa

edelarosa zegt:
Hoi hdekoning, gewoon meer knoflook erbij als je dat lekker vind! Is nog goed voor je ook..;)
hdekoning

hdekoning zegt:
Lijkt me erg lekker, maar mij iets te zuinig met de knoflook.:)