Recept
« Terug naar recepten
					
						High tea
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			High tea
Een heerlijk high tea recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									-@ddie van den Heuvel
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Brood - Gerecht
- > Ontbijt & Lunch - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe High tea te bereiden
 Besmeer de sneetjes witbrood met wat boter mosterdmayonaise of roomkaas.
Beleg het brood met een lapje kaas, sneetje brood, plakje ham en snijd diagonaal 2 maal door.
Garneer met een prikkertje met een blaadje rucola en een bloem uitgesneden uit een plakje gare wortel.
									Beleg het brood met een lapje kaas, sneetje brood, plakje ham en snijd diagonaal 2 maal door.
Garneer met een prikkertje met een blaadje rucola en een bloem uitgesneden uit een plakje gare wortel.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									derbyke zegt:
 
                    





 
					
addie zegt:
Snijd de wortel in plakjes, doe ze in een magnetronschaal met wat water (worden ze zacht,dus gemakkelijk steekbaar)een min. of 3 naargelang de hoeveelheid. Maximaal 5 min. Daarna steek je ze met een vormpje uit.