KookJij

Herte ragout

Een heerlijk herte ragout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Herte ragout te bereiden

Boter goed warm laten worden en het vlees aan alle kanten goed krokant aanbakken.
Neem een grote kookpot laat erin de boter warm worden en voeg de ajuinen grof gesneden toe zowel de venkel grof gesneden , de champignons in vier snijden, wortelen grof snijden zowel de ajuinpijpjes als de lookteentjes . Stoof dit alles op en voeg het krokant aangebakken vlees toe . Voeg de wijn en wildfond toe zowel de peterselie kruid dit alles met de boven vermelde kruiden.
Laat dit alles zachtjes sudderen tot het vlees gaar is +/- 120min . Indien nodig en beetje bijbinden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst