Recept
« Terug naar recepten
					
						Heel snelle kipcurry
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Heel snelle kipcurry
Een heerlijk heel snelle kipcurry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									sonja dejonckheere
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									katie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Heel snelle kipcurry te bereiden
 Doe de kip in een grote kom en besprenkel met citroensap. Voeg de tikka of currypasta toe. Goed mengen. Laat 10 minuten marineren. Verhit een grote wok of braadpan en voeg 1 eetlepel olie toe. Voeg de kip toe met de marinade en bak dit 5-7 minuten tot de kip goudbruin is en gaar. Haal het uit de pan. Verhit de wok opnieuw. Voeg de rest van de olie toe en voeg de mango en knoflook toe en roerbak dit 1 minuut. Doe de kip weer in de pan en roerbak tot de kip verwarmd is. Roer de yoghurt erdoor. Sprenkel de geroosterde amandelen en de koriander erover en serveer met basmatirijst. 
									 
                    





 
					