Recept
« Terug naar recepten
					
						Hartige taart met spinazie, feta en munt
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hartige taart met spinazie, feta en munt
Klassieke combinatie van spinazie en feta maar deze keer uitgevoerd met
een frisse touch van verse munt. Eenvoudig maar heel erg lekker. Gewoon
een keertje proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hartige taart met spinazie, feta en munt te bereiden
- Doe het uitgerolde deeg in een beboterde quichevorm.
- Zet dit alvast in de oven op 180 graden om even voor te bakken.
- Fruit de ui en knoflook in de olie, voeg de spinazie toe en roerbak het geheel totdat de spinazie helemaal geslonken is.
- Laat dit goed uitlekken in een vergiet of druk het vocht er goed uit.
- Meng de eieren, crème fraiche en de feta door elkaar en voeg er peper en zout aan toe.
- Schep hier de uitgelekte spinazie doorheen.
- Haal de bodem weer uit de oven en doe het ei/feta/spinazie mengsel in de quichevorm en strooi er de harde geraspte kaas overheen.
- Zet dit nog 30 minuten in een oven op 180 graden.
 
                    





 
					
