KookJij

Hartige taart met spinazie, feta en munt

Klassieke combinatie van spinazie en feta maar deze keer uitgevoerd met een frisse touch van verse munt. Eenvoudig maar heel erg lekker. Gewoon een keertje proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hartige taart met spinazie, feta en munt te bereiden

  1.  Doe het uitgerolde deeg in een beboterde quichevorm.
  2. Zet dit alvast in de oven op 180 graden om even voor te bakken.
  3. Fruit de ui en knoflook in de olie, voeg de spinazie toe en roerbak het geheel totdat de spinazie helemaal geslonken is.
  4. Laat dit goed uitlekken in een vergiet of druk het vocht er goed uit.
  5. Meng de eieren, crème fraiche en de feta door elkaar en voeg er peper en zout aan toe.
  6. Schep hier de uitgelekte spinazie doorheen.
  7. Haal de bodem weer uit de oven en doe het ei/feta/spinazie mengsel in de quichevorm en strooi er de harde geraspte kaas overheen.
  8. Zet dit nog 30 minuten in een oven op 180 graden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst