KookJij

Hapje: witloof, grijs garnalen met mozzarellabolleke

Een heerlijk hapje: witloof, grijs garnalen met mozzarellabolleke recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 2 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: witloof, grijs garnalen met mozzarellabolleke te bereiden

Witloof fijn snijden.
Bieslook fijn snipperen.
Rol de bollekes mozzarella in kruiden naar keuze.
Witloof in glaasjes vervolgens de garnalen, dresseer de dressing erover.
Werk af met de bieslook en op prikker gestoken mozzarella met tomatenschijfje.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

van spaandonck

van spaandonck zegt:
hallo ik moet een koudbufet maken voor 23 persoonen wilt u daar iets van stuuren bij deze bedankt