KookJij

Hapje: het lelijke eendje 2012

Een heerlijk hapje: het lelijke eendje 2012 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: het lelijke eendje 2012 te bereiden

Bak de eend aan in een beetje boter, kruiden het fijn gesneden sjalotje en look toevoegen. Evenzeer de porto laat op een zacht vuur sudderen tot de bout gaar is. Ontdoe van de beentjes en cutter het vlees fijn met een beetje room en 3 mosterd dressing. Indien te droog dressing toevoegen.
Dresseer op lepels en werk af.
Confituur: kerst 2012 te vinden op mijn receptenpagina.
Natuurlijk kan je gelijk welke andere confituur gebruiken.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst