KookJij

Hambuideltjes met kaasvulling

Deze hambuideltjes zijn heel erg leuk rond de tijd van Sinterklaas en Kerstmis omdat het cadeautjes gehalte erg hoog is. Het is altijd weer een verrassing wat erin zit en het leuke is dat je kunt variëren zodat je verschillende "cadeautjes" kunt maken. Ik heb kruidenkaas en geitenkaas gebruikt maar je kunt natuurlijk ook de kaas gebruiken die je zelf het lekkerst vind of welke je toevallig in huis hebt. Zorg wel voor een stevige plak ham zodat je het "cadeautje" goed kunt inpakken. Het is geschikt als hapje, amuse of als voorgerecht maar misstaat ook niet op een buffet.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hambuideltjes met kaasvulling te bereiden

  1. -Hak de walnoten en snijd de sjalot fijn.
  2. Meng de kaas, crème fraiche, sjalot, walnoten (en de honing) goed doorelkaar en schep een lepel van deze massa op de ham en vouw er een mooi pakketje van. 

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Je kunt dit als een amuse op een amuselepel serveren, als hapje maar ook met enkele samen op een bedje van sla als voorgerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst