KookJij

Ham-kaasmousse in kleine pasteitjes

Een heerlijk ham-kaasmousse in kleine pasteitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Koud
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: tijdschrift Vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ham-kaasmousse in kleine pasteitjes te bereiden

Snijd de ham in flinterdunne reepjes en bak ze in een droge koekenpan met antiaanbaklaag knapperig. Klop met de mixer de belegen kaas, geitenkaas, roomkaas en slagroom tot een luchtige mousse. Houd 1 el hamreepjes achter en schep de rest door de kaasmousse. Breng de kaasmousse op smaak met peper. Vul de pasteitjes en garneer ze met de achtergehouden ham en een sprietje bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst