KookJij

Ham-kaas stengels

Een heerlijk ham-kaas stengels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ham-kaas stengels te bereiden

-de uitjes glazig fruiten
-de plakken bladerdeeg doormidden snijden en iets langer uitrollen op een met bloem bestoven werkblad
-op iedere plak bladerdeeg in het midden over de lengte een eetlepel gezeefde tomaat uitstrijken
-wat oregano erover strooien
-de uitjes, ham en kaas erover verdelen, de randen aan de langste kanten vrijlaten
-iedere plak bladerdeeg over de lengte dubbelvouwen en nog wat geraspte kaas erover strooien
-dan alle plakken oprollen en het geklopte ei erover strijken met een bakkwast
-afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C tot de rolletjes mooi goudbruin zijn

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Edith

Edith zegt:
Heerlijke aanvulling bij de brunch!
apu

apu zegt:
Dat is het leuke aan bladerdeeg he, je kunt er in doen wat je in huis hebt, maar op deze manier vinden ze het hier het lekkerste! Laat het smaken!:p
Liske

Liske zegt:
Lijkt me erg lekker, ik ga ze vanavond maken want ik heb alles in huis!