KookJij

Groenten visschotel

Een heerlijk groenten visschotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten visschotel te bereiden

Sluimererwten grof snijden.
Ajuin grof snijden.
Paprika fijn snijden .
Spruiten heel laten maar wel beetgaar koken .
Rammenas in staafjes snijden .
Kabeljauw in stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar voeg de kabeljauw toe en kruid goed af naar smaak , een scheut witte wijn toevoegen en de grijs garnalen , dit alles even goed opschudden en warm serveren als laatste de kaas in blokjes toevoegen.
Dit gerecht is heerlijk met pasta naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Voor sommige lezers : sluimererwten of peultjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo wv , de kaas kan je vervangen door een andere pittige harde kaas desnoods met kruiden ...en als je leest bij mijn kookverhaal de oplossing , een veel gestelde vraag voor Nederlanders .Dank je voor het complimentje ,groetjes van ons 3 :);):p
wv

wv zegt:
waar kan ik gentse peperkaas voor vervangen en wat zijn sluimererwten? leuk recept overigens
:p