Recept
« Terug naar recepten
					
						Groene pepers met chorizo
						PT10M
					
          
           
          
					
			Groene pepers met chorizo
Heerlijk hapje en een prima tapas gerechtje. Wel voor liefhebbers van pittig eten.
            
            
					
					
					
				Bereiding
Hoe Groene pepers met chorizo te bereiden
Snijd de chorizo worst in de lengte doormidden en snijd deze vervolgens in stukjes.
Verwarm de pan en doe hier de chorizo in, voeg na 3 minuten de groene pepers toe (10 a 15 stuks). Laat dit vervolgens zo'n 3-5 minuten warm worden en serveer dit in een schaaltje, bij de eventuele andere tapas hapjes.
									Verwarm de pan en doe hier de chorizo in, voeg na 3 minuten de groene pepers toe (10 a 15 stuks). Laat dit vervolgens zo'n 3-5 minuten warm worden en serveer dit in een schaaltje, bij de eventuele andere tapas hapjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Anna Koudys zegt:
Pepers uit het zuur zijn over het algemeen iets minder scherp, maar er zit wel pit in. Misschien kan je dan beter de pitjes verwijderen, die zorgen voor de scherpte.
Groetjes,
Anna.
 
                    





 
					
 
									 
									
Gerard van der Leeuw zegt: