KookJij

Recept voor Groene pepers met chorizo

Heerlijk hapje en een prima tapas gerechtje. Wel voor liefhebbers van pittig eten.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Tapas
  3. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snijd de chorizo worst in de lengte doormidden en snijd deze vervolgens in stukjes.
Verwarm de pan en doe hier de chorizo in, voeg na 3 minuten de groene pepers toe (10 a 15 stuks). Laat dit vervolgens zo'n 3-5 minuten warm worden en serveer dit in een schaaltje, bij de eventuele andere tapas hapjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gerard van der Leeuw

Gerard van der Leeuw zegt:
Ha, alweer zo'n lekker receptje van je. Ik bak paprika wel met Hongaarse worst, ook lekker, maar inderdaad nooit aan chorizo gedacht. Ik vind het niet scherp, eerder wat flauw, paprikapoeder toegevoegd, helemaal op het eind.
wim hendriks

wim hendriks zegt:
Aha lekker spaans, zo lekker.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Beste Tanja,
Pepers uit het zuur zijn over het algemeen iets minder scherp, maar er zit wel pit in. Misschien kan je dan beter de pitjes verwijderen, die zorgen voor de scherpte.
Groetjes,
Anna.
Tanja

Tanja zegt:
Het lijk me heel lekker en is zo snel te bereiden. Maar ik heb een vraagje: zijn groene pepers uit het zuur erg heet. Ik kan niet scherp eten vandaar. :-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Leuk idee! Handig voor de komende verjaardagen ;-)