KookJij

Griekse Bonensalade met feta

Dit is een heerlijke frisse zomersalade met twee soorten bonen en tomaten met fetakaas
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie: 245 kCal energie
11,81 Gram eiwit
14,93 Gram vet
14,98 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Griekenland
Keuken: Mediterrane
Bron: Chefkoch DE
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Griekse Bonensalade met feta te bereiden

  1. Maak de verse boontjes schoon en kook ze 10 minuten, giet ze af spoel ze met koud water en laat ze goed afkoelen en uitlekken . Snij de rode uien in dunne ringen de olijven en tomaten doormidden en de feta in blokjes. Spoel de kidneybonen goed af laat ze uitlekken en doe al deze ingrediënten in de slaschaal , strooi de tijmblaadjes erover. Maak van de andere ingrediënten een dressing en giet het over de gemengde salade .  Deze salade kan bij de BBQ, ,of  als maaltijdsalade bij een stuk boerenbrood. Smakelijk eten

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Dit recept stond op een Duitse kooksite Chefkoch DE en heb ik zelf wat aangepast , i.p.v. zonnebloemolie olijfolie gebruikt en i.p.v. suiker honing genomen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst