KookJij

Gratin van raapjes

Lekker bij een stukje vlees of vis.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gratin van raapjes te bereiden

  1. Schil de rapen en snij ze in plakjes. Schik ze dakpansgewijs in een beboterde ovenschotel (of 4 kleine).
  2. Breng op smaak met fijngesneden rozemarijn, knoflook, peper en zout. Overgiet met het mengsel van room en melk, bestrooi met de kaas.
  3. Zet 40 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven en werk af met bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst