KookJij

Gevulde pijlinktvis met aardappel-peterseliepuree

Een heerlijk gevulde pijlinktvis met aardappel-peterseliepuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde pijlinktvis met aardappel-peterseliepuree te bereiden

Hak de peterselie grof, blancheer 2 min. in kokend water en giet af. Meng onder de aardappelpuree en stamp goed fijn. Hou warm.
Hak de knoflook fijn en mix fijn met het broodkruim, de sjalotten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kervel en basilicum.
Maak de pijlinktvissen schoon en spoel ze uitvoerig onder koud stromend water. Vul op met het kruidige broodkruim, steek dicht met cocktailprikkers en bak aan alle kanten in boter. Zet de pijnlinktvissen nog 5 min. in de oven op 160°C. Schik ze op de aardappel-peterseliepuree en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst