KookJij

Gevulde flensjes met kokos en gula djawa

Een heerlijk gevulde flensjes met kokos en gula djawa recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Traktatie
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Schoonmoeder
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde flensjes met kokos en gula djawa te bereiden

Doe de Gula Djawa in een pannetje met 1/3 water aan het gewicht van de Gula, breng dit voorzichtig aan de kook laat de Gula smelten, voeg dan de Kokosrasp toe met wat water, en laat dit wellen, zorg dat dit een dikke brei word.
De flensjes maken en i.p.v. water voeg je kokosmelk toe en maak er een dun beslag van , een scheutje pandanpasta erdoor totdat het mooi groen wordt.
Bak in een vrij kleine koekepan (liefst anti baklaag) de flensjes.
Doe een flinke lepel van de kokos op het flensje en vouw het als een Loempia.
Rol dit in een stukje Magnetron folie .

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Dit is zo lekker!!!
De hoeveelheden kan ik niet precies zeggen ligt er natuurlijk aan hoeveel je wilt maken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst