KookJij

Gevulde eieren

Een heerlijk gevulde eieren recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde eieren te bereiden

Pel de eieren en snijd ze door in de lengte.Haal de dooiers eruit en wrijf deze door een zeef.Laat de tonijn goed uitlekken,verwijder evt.graatjes en velletjes en pureer het visvlees.Meng de eidooier,tonijn,zachte boter,citroensap,peterselie,kappertjes,peper en zout goed door elkaar tot een romige massa.Doe deze over in een spuitzak met een grof gekartelde spuitmond en geef de eiwitten een mooie rozet.Garneer deze met een toefje peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

stan groot

stan groot zegt:
Lekker.
DB

DB zegt:
Ga hem proberen, ja is hij lekker? Nog 1 vraagje! Hoe lang moeten de eieren in de koelkast?:o
evelien

evelien zegt:
Lekker hoor :)
nienkee

nienkee zegt:
We gaan hem volgende les maken :p
Juuuliee

Juuuliee zegt:
Lijkt me lekker , ga het straks proberen ;););).
floor

floor zegt:
Ik vind het heel leuk hoor om het te maken.
Alice

Alice zegt:
Rode of groene pesto, maakt niet uit?
franeke

franeke zegt:
Lekker!!!:)
Gevulde Eieren

Gevulde Eieren zegt:
Moet de bieslook in de eidooier of op de ei?
daantje

daantje zegt:
Het lijkt me lekker om klaar te maken maar duurt het echt zo lang:(?
Prinsesje

Prinsesje zegt:
Heey,
Ik snap het recept niet:p
carmen

carmen zegt:
Dit wind ik lekker:D
ayse

ayse zegt:
iedereen een fijne kerst en een goed *2010*
Groetjes Ayse:D
Lisa

Lisa zegt:
Hahah ik moet het maken voor schooldiner..:p
karlijn

karlijn zegt:
Het is een leuk recept maar zelf hou ik er niet zo van !!
:p:p