Recept
« Terug naar recepten
					
						Gesudderde hamlappen
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gesudderde hamlappen
Een heerlijk gesudderde hamlappen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Ria Hoorn
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									onbekend
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gesudderde hamlappen te bereiden
 De hamlappen in de boter tien minuten laten bruinen, de uien in ringen snijden en de laatste vijf minuten laten meebruinen.
Dan de ketjap toevoegen en het halve flesje bier.
De hamlappen laten sudderen tot ze gaar zijn.
									Dan de ketjap toevoegen en het halve flesje bier.
De hamlappen laten sudderen tot ze gaar zijn.
 
                    





 
					 
									
hamalikrimida1 zegt:
Met bier altijd lekker, toch... ?