Recept
« Terug naar recepten
Gerookte makreel surprise
PT30M
Gerookte makreel surprise
Een heerlijk gerookte makreel surprise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte makreel surprise te bereiden
Cutter de makreel met 2 eetlepels dressing en een beetje room.
Ijsberg in fijne slierten snijden.
Eike in 4 schijven snijden.
Smeer op elk bord een soeplepel dressing uit, neem de ring en zet deze in het midden van het bord, begin te vullen eerst de tomaat dan de pasta vervolgens de sla. De schijven gerookte zalm de eierschijfjes er opleggen.
Neem een spuitzak met mondje en vul met de mousse van gerookte makreel, spuit deze op de eikes verwijder de ring voorzichtig en werk af met bieslook en aardbei. De garnalen op de saus dresseren.
Ijsberg in fijne slierten snijden.
Eike in 4 schijven snijden.
Smeer op elk bord een soeplepel dressing uit, neem de ring en zet deze in het midden van het bord, begin te vullen eerst de tomaat dan de pasta vervolgens de sla. De schijven gerookte zalm de eierschijfjes er opleggen.
Neem een spuitzak met mondje en vul met de mousse van gerookte makreel, spuit deze op de eikes verwijder de ring voorzichtig en werk af met bieslook en aardbei. De garnalen op de saus dresseren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: