KookJij

Geitenkaastruffels

Een heerlijk geitenkaastruffels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkaastruffels te bereiden

Pistachenootjes pellen en heel fijn hakken. Overdoen in een diep bord. Citroen schoonboenen en helft van de schil eraf raspen. Rozemarijnnaaldjes van takjes rissen en heel fijn hakken. Geitenkaas in kom doen. Knoflook uitpersen boven kom. Citroenrasp, rozemarijn, walnotenolie en zout en peper naar smaak erdoor mengen. Kaas tot 12 balletjes rollen en balletjes door pistachenootjes rollen tot ze rondom bedekt zijn. Geitenkaastruffels op schaal leggen en minstens 1 uur in de koelkast op laten stijven. Serveren met dikke sneden frans brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst