KookJij

Gehaktbroodje met rucola en mozzarella

Een heerlijk gehaktbroodje met rucola en mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktbroodje met rucola en mozzarella te bereiden

Rucola hakken.
Look en ajuin fijn snijden.
500 gr gehakt mengen met de kruiden, eike en chapelure.
Evenzeer de look en ajuin eronder mengen.
Duw het vlees plat en beleg met rucola en kaas.
Vouw goed dicht en bak in boter krokant aan.
Zet het vuur iets lager bak verder gaar aan.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
500 gr gehakt aan de kant houden hier gaan we een heerlijk broodje van maken maar wel pikant deze te vinden onder Gehaktbroodje pikant op mijn recepten pagina.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Fijn om te horen, groetjes van ons 3tjes :);):p
rientje

rientje zegt:
mmmmm was lekker hoor een dikke smak:);)
derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan rientje :);):p
rientje

rientje zegt:
mmmmmmm lekker hoor bedankt :D:D
derbyke

derbyke zegt:
Goed gedacht van je, een apart smaakje voor bij het vlees :);):p xxx
Anna

Anna zegt:
Heerlijk! Lijkt me ook wel lekker met gorgonzola;);):p:p
XX