Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde kalfsfilet met mangosaus
PT15M
Gegrilde kalfsfilet met mangosaus
Een heerlijk gegrilde kalfsfilet met mangosaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde kalfsfilet met mangosaus te bereiden
1. Breng het vlees op smaak met peper en zout. Meng de look met 2 eetlepels olie en smeer er het vlees mee in.
2. Snij 1 mango in schijfjes. Mix de andere in de blender met de rest van de olie en de koriander tot een gladde saus. Kruid bij met peper en zout.
3. Bak het vlees aan beide kanten gaar in een hete pan en laat 2 minuten rusten.
4. Verdeel het vlees over de borden met de schijfjes mango ertussen en lepel er wat saus naast. Dien de rest van de saus apart op in een kommetje.
2. Snij 1 mango in schijfjes. Mix de andere in de blender met de rest van de olie en de koriander tot een gladde saus. Kruid bij met peper en zout.
3. Bak het vlees aan beide kanten gaar in een hete pan en laat 2 minuten rusten.
4. Verdeel het vlees over de borden met de schijfjes mango ertussen en lepel er wat saus naast. Dien de rest van de saus apart op in een kommetje.