Recept
« Terug naar recepten
					
						Gegrilde kalfsfilet met mangosaus
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gegrilde kalfsfilet met mangosaus
Een heerlijk gegrilde kalfsfilet met mangosaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Makkelijk & snel - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gegrilde kalfsfilet met mangosaus te bereiden
 1. Breng het vlees op smaak met peper en zout. Meng de look met 2 eetlepels olie en smeer er het vlees mee in. 
2. Snij 1 mango in schijfjes. Mix de andere in de blender met de rest van de olie en de koriander tot een gladde saus. Kruid bij met peper en zout.
3. Bak het vlees aan beide kanten gaar in een hete pan en laat 2 minuten rusten.
4. Verdeel het vlees over de borden met de schijfjes mango ertussen en lepel er wat saus naast. Dien de rest van de saus apart op in een kommetje.
									2. Snij 1 mango in schijfjes. Mix de andere in de blender met de rest van de olie en de koriander tot een gladde saus. Kruid bij met peper en zout.
3. Bak het vlees aan beide kanten gaar in een hete pan en laat 2 minuten rusten.
4. Verdeel het vlees over de borden met de schijfjes mango ertussen en lepel er wat saus naast. Dien de rest van de saus apart op in een kommetje.
                    