KookJij

Gebakken Vis met Citroen-Kappertjes

Een heerlijk gebakken vis met citroen-kappertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken Vis met Citroen-Kappertjes te bereiden

1).Vis goed schonen,ontgraten en droogdeppen en daarna bloemen.
2).Amandelsnippers of andere nootjes knapperig roosteren en opzij zetten.
3).Visfiletjes goudkleurig en gaar bakken,zouten en peperen naar smaak en warm houden.
4).In pannetje roomboter laten kleuren en daarin het citroensap laten integreren.De stukjes citroen-supremes met de kappertjes in de citroenboter laten smoren.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP :
Leg op de voorverwarmde bordjes de gebakken visfiletjes.Verdeel daarover de citroen-kappertjes-boter.
Bestrooi met de peterselie en met de nootjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst