KookJij

Gebakken kabeljauw op een bedje van groentenpuree

Een heerlijk gebakken kabeljauw op een bedje van groentenpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken kabeljauw op een bedje van groentenpuree te bereiden

Kook de aardappelen in licht gezouten water gaar,, pureer en kruid zeer goed.
Witloof zeer fijn snijden.
1 1/2 tomaat fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze even aan in een beetje boter en meng deze onder de puree.
Vis goed droogdeppen en kruiden met peper, zout en currypoeder, wentel deze in bloem en bak gaar.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de 1/2 tomaat ontpit en in blokjes gesneden, de ajuin-pijpjes fijn gesneden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst