KookJij

Fruitspies met tokkelroom en amaretto likeur

Een heerlijk fruitspies met tokkelroom en amaretto likeur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fruitspies met tokkelroom en amaretto likeur te bereiden

Prik aan een satépen om en om stukjes ananas, kiwi, banaan en aardbei.
Leg de spies op het bordje.
Maak van 4 eetlepels amaretto, wat tokkelroomsaus, 2 eetlepels slagroom en 2 eetlepels ananassap een sausje en schenk dit over de spiezen. Garneren met een toef slagroom wat amandelschaafsel en een bolletje ijs.

Mijn kookverhaal (CJ Gabriels)

Tokkelroom is een eierdrank met iets minder brandewijn dan in advocaat en romig van kleur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leida postma

leida postma zegt:
Lijkt mij heerlijk, ga hem deze week nog maken.