KookJij

Frikadel Pan

Een heerlijk frikadel pan recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Tante Pau 1935
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frikadel Pan te bereiden

1).Fruit de uien, knoflook en sambal aan in 2 eetlepels boter tot de uien zacht zijn geworden.
2).Voeg dan toe de rest van de kruiden en laat die nog even 5 minuutjes mee fruiten.
3).Haal dan alles van het vuur en maak een mengsel van alle ingrediënten (behalve het paneermeel) tot een pasteuze vleeskoek.
4).Doe de massa in een juiste ovenschaal en bedek met paneermeel. Leg klontjes roomboter hier op en schuif voor 45 minuten in de oven (in het midden).

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Verdeel in 6 porties.
Serveer dit als vlees gerecht bij de hoofdmaaltijd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Th Wilmsen

Th Wilmsen zegt:
Dat probeer ik ook.