KookJij

Feestelijk visbordje

Een heerlijk feestelijk visbordje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Feestelijk visbordje te bereiden

Bereiding saus:
Selder zeer fijn snijden.
Porei zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak af, laat afkoelen.
Avokado schillen, verwijder de pit.
Mix de avocado met de gestoofde groenten.
Zet op het vuur voeg wijn en room toe en laat zachtjes pruttelen indien nodig bijkruiden.
Porei in slierten snijden, kruiden en even aanstoven vul daarmee 3 uitsteekvormen. Houd warm in de oven. Voor het serveren de uitsteekvorm verwijderen.

Mosselen, langoustines en opgerolde tongfilets even gaar stoven met de fijn gesneden groenten en witte wijn, evenzeer kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.



Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst