Klik op foto om te vergroten.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel: vis-videe met frietjes en groenten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel: vis-videe met frietjes en groenten
Een heerlijk dagschotel: vis-videe met frietjes en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel: vis-videe met frietjes en groenten te bereiden
  Deze dagschotel werd bereid met restjes van de dag voordien. Deze bereiding mag je wel tellen op +/- 45 min.
In het kort, de vis werd met de boven vernoemde ingredienten in de pan gestoofd.
De groenten opwokken in de olie van de tomaatjes.
Frietjes een keer opbakken.
Het werk voor vandaag: maak een blanke roux van de boter, bloem en melk kruid naar smaak af.
Ontdoe de graten en vel van de vis, brokkel deze grof.
Voeg de vis bij de saus en laat op een zacht vuur opwarmen.
De groenten opwarmen.
De frietjes voor de tweede keer opbakken.
Bladerdeeg gebakjes even opwarmen onder de grill.
Serveer alles warm op bord.
										In het kort, de vis werd met de boven vernoemde ingredienten in de pan gestoofd.
De groenten opwokken in de olie van de tomaatjes.
Frietjes een keer opbakken.
Het werk voor vandaag: maak een blanke roux van de boter, bloem en melk kruid naar smaak af.
Ontdoe de graten en vel van de vis, brokkel deze grof.
Voeg de vis bij de saus en laat op een zacht vuur opwarmen.
De groenten opwarmen.
De frietjes voor de tweede keer opbakken.
Bladerdeeg gebakjes even opwarmen onder de grill.
Serveer alles warm op bord.
 
                    





 
					
 
									 
									
derbyke zegt: