KookJij

Dagschotel: pladijs met een frisse salade

Een heerlijk dagschotel: pladijs met een frisse salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: pladijs met een frisse salade te bereiden

Kook de aardappelen in licht gezouten water met een scheutje azijn beetgaar.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Eike grof snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Meng de ingredienten allemaal samen en kruid met de peper en zout en evenzeer met de olie van de tomaatjes.
Vis goed spoelen en droogdeppen, bak deze goed gekruid aan in boter en olijfolie.
Serveer er het salaatje bij en werk de vis af met peterselie en citroenschijfjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst