KookJij

Dagschotel: pasta met witloof, rucola vergezeld van gerookte zalm in een romig sausje

Witloof eens anders gepresenteerd.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: pasta met witloof, rucola vergezeld van gerookte zalm in een romig sausje te bereiden

  1. Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. Witloof halveren degene die niet van de bittere kern houd van het witloof deze verwijderen. Steam het witloof beetgaar. Melk opwarmen en de roomkaas toevoegen, rucola iets fijner snijden en onder de saus mengen deze goed kruiden naar smaak. Verdeel de pasta over de borden dresseer een deel van de saus erover. Het witloof omwenteld met de zalm erop leggen nog een beetje saus erover vervolgens de chapelure ( paneermeel ) en een beetje boter erover. Zet deze heerlijke schotel even onder de grill.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Anna, blijven experimenteren ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Hoe verzin je het toch weer, keer op keer :-) En wat een leuke decoratie voor de paasdagen, heel mooi!