KookJij

Dagschotel: krieltjes in schil met schorseneren en varkenshaasje

Heerlijke vergeten groenten met een super mals stukje vlees.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: krieltjes in schil met schorseneren en varkenshaasje te bereiden

  1. Krieltjes goed wassen en beetgaar koken in licht gezouten water. Schorseneren schillen en in citroen-water leggen voor verkleuring, snij deze in gelijke stukken. Steam deze gaar. Neem een pan verwarm een beetje boter erin en bak de groenten even aan vervolgens de tomaat in stukken gesneden toevoegen deze goed kruiden. Als laatste de iets fijner gesneden rucola eronder mengen. Varkenshaasje in stukken snijden deze gekruid rosé aanbakken ( houd warm ) Voor de saus: voeg een beetje vleesbouillon toe in de pan van het vlees roer goed los en bind de saus. Serveer dit gerecht zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst