Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel: gepaneerde kabeljauw met groentjes en opgebakken krieltjes in schil
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel: gepaneerde kabeljauw met groentjes en opgebakken krieltjes in schil
Kabeljauw een heerlijke vis, deze kant en klaar gekocht bij de visboer alleen nog even aanbakken.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel: gepaneerde kabeljauw met groentjes en opgebakken krieltjes in schil te bereiden
- Krieltjes beetgaar koken in licht gezouten water. Gepaneerde kabeljauw in boter gaar aanbakken als laatste de krieltjes even mee aanbakken.
- Witloof grof snijden, tomaat in stukjes snijden, paprika in blokjes snijden, komkommer in stukjes snijden. Wok de groenten gekruid aan in een beetje zonnebloemolie. Serveer de dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									hans kosche zegt:
 
                    



 
					

Hilde Dumont zegt: