KookJij

Dagschotel: even de zomer op ons bordje halen

Pastaschotel rijkelijk gevuld met vis en groentes.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: even de zomer op ons bordje halen te bereiden

Pasta beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen.
Spekbblokjes krokant aanbakken deze op keukenpapier laten afkoelen.
Pasta en spek mengen en kruiden.
Kabeljauw in twee snijden, kruiden en gaar steamen.
Scampi's kruiden en aanbakken.
Paprika's en tomaatjes in fijne ringen snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Gele paprika in blokjes snijden.
Serveer alles fris op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juli 2013

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Okidoki, wat gaat dat worden.... frietjes van de frituur :);):p
Anna

Anna zegt:
Wij samen met een glaasje, en de mannen achter het vuur...;);) NOG beter:D;)
derbyke

derbyke zegt:
Oh heerlijk jij achter het fornuis, ik gezellig met een glaasje aan het vuur :);):p
Anna

Anna zegt:
Mijn idee;):):D
derbyke

derbyke zegt:
Dan lekker ingeduffeld, met een heerlijk glaasje wijn voor een warm vuurtje :)zie ik ook wel zitten achter het glas en laat de sneeuw maar vallen :);):p
Anna

Anna zegt:
Mmm....dit lust ik 's winters ook wel;):D:p