KookJij

Dagschotel: echte boerenkost

Puree met zuurkool en zwanworstjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: echte boerenkost te bereiden

  1. Aardappelen in licht gezouten water beetgaar koken, afgieten en pureren voeg de kruiden toe en roer het ei eronder samen met een 10 tal sliches zeer fijn gesneden. Zuurkool opwarmen evenzeer de worsten. Serveer alles zeer warm op bord serveer er de mosterd en fijn gesneden sliches erbij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst