KookJij

Dagschotel: duivelse zeeduivel

Een heerlijk dagschotel: duivelse zeeduivel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: duivelse zeeduivel te bereiden

Kruiden fijn stampen in de vijzel.
Vis spoelen en droog deppen, deze goed kruiden en in bloem wentelen. Bak deze gaar in boter en olijfolie.
Chinese mie koken zoals op verpakking staat vermeld.
Groenten even opwokken in olijfolie en kruiden.
Serveer groenten op bord plaats de vis erop en werk af met een citroenpartje en bladpeterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst