KookJij

Dagschotel: bouletten in een tomatensausje met natuuraardappelen

Een dagschotel waar kinderen verzot op zijn.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: bouletten in een tomatensausje met natuuraardappelen te bereiden

  1. Meng het gehakt met het eike, chapelure en kruiden rol er mooie bouletten van en bak deze bruin aan in boter.
  2. Ajuin in blokjes snijden deze even aanstoven in een beetje boter. Voeg de tomatencoulis en tomatenblokjes op sap toe kruid deze. De bouletten erbij en laat op een zacht vuur de bouletten garen.
  3. Aardapelen in licht gezouten water beetgaar koken. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van onze sloebers 19 december 2014

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Zeker weten bouletten in een tomatensausje is overal heerlijk bij zelfs met een gewone boterham en maar soppen in de saus ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Mmmmm... ook natuurlijk weer heerlijk met een pasta :-)