Recept
« Terug naar recepten
Daging Smoor heerlijk gestoofd Indisch rundvlees ook voor slowcooker
PT20M
Daging Smoor heerlijk gestoofd Indisch rundvlees ook voor slowcooker
Deze stoofpot is heel gemakkelijk te maken.Vlees in gedeelten aanbraden, alle andere ingrediënten erbij en dan ....Stoven maar ! Uitermate geschikt voor de slowcooker omdat je er dan dan geen omkijken meer naar hebt. Maar ook in de pan gemakkelijk te aken.
Wij hebben ervan gesmuld.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Indische gerechten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Daging Smoor heerlijk gestoofd Indisch rundvlees ook voor slowcooker te bereiden
- Een scheutje zonnebloemolie in een hapjespan verhitten.
- De runderlappen in dobbelstenen snijden en rondom bruin bakken.
- De gesnipperde uien, knoflook en alle kruiden toevoegen en even mee fruiten.
- De ontvelde tomaat in stukjes snijden en toevoegen aan de pan gelijk met 4 eetlepels ketjap manis, een scheutje azijn en 300 ml water en laat dit 3 uur zacht stoven* **
- Nu nog even proeven en eventueel nog water en/of ketjap toevoegen
- * **Op dit moment kan het vlees in de slowcooker (6 uur op low)
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Lekker met rijst en Indische sperziebonen of snijbonen en een lekkere Aziatische komkommersalade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ans Krosse-Smits zegt:
Petra Wiggers zegt: