KookJij

Crostini zachte geitenkaas, kerstomaatjes en pesto

Geroosterde stukjes brood met zachte geitenkaas, in plakjes gesneden kerstomaatjes en wat pesto en dan nog even onder de grill. Smullen
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
  3. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crostini zachte geitenkaas, kerstomaatjes en pesto te bereiden

  1. Snij grote boterhammen doormidden.
  2. Rooster de plakjes stokbrood en de boterhammen aan één zijde goudbruin.
  3. Snij de kerstomaatjes in niet te dunne plakjes.
  4. Besmeer de niet geroosterde kanten van het brood dik met geitenkaas.
  5. Verdeel de plakjes tomaat erover.
  6. Smeer wat pesto over de tomaatjes.
  7. Leg de crostini nog een paar minuten onder de hete grill tot de kaas wat begint te smelten.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekker als borrelhapje bij een glaasje wijn.
Bij de lunch lekker bij kopje soep.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst