KookJij

Couscous met bleekselderij en cashewnoten

Een heerlijk couscous met bleekselderij en cashewnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Couscous met bleekselderij en cashewnoten te bereiden

Laat de boter in de pan smelten en voeg de gesnipperde ui toe. Fruit de ui ongeveer 3 minuten.
Voeg de kerrie toe en de julienne gesneden bleekselderijstengels. Laat dit ongeveer 5 minuten bakken.
Doe hierna de bloem erbij en de groentenbouillon.
Meng alles goed elkaar en voeg dan nog de rozijnen, de cashewnoten toe en maak het geheel op dikte met kookroom.
Eventueel op smaak brengen met wat ketjap of maggi.
Serveer het gerecht met couscous.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rdocter63

rdocter63 zegt:
Inderdaad !!! Je hebt helemaal gelijk... Ga ik even wijzigen
Gr.
Anna

Anna zegt:
Dit recept is niet geheel vegetarisch, daar je kippenbouillon gebruikt. Dan zou je groenten-of kruidenbouillon moeten gebruiken.
Groet,
Anna.
KookJij.