Recept
« Terug naar recepten
					
						Confituur: op zijn zuiders
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Confituur: op zijn zuiders
Een heerlijk confituur: op zijn zuiders recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									.... personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Confituur: op zijn zuiders te bereiden
 Snij de geschilde mango in kleine stukjes.
Kiwi's geschild halveren en in 3 snijden.
Appelsien schillen en tussen de vliezen het vruchtvlees verwijderen vang het vocht evenzeer op.
Doe deze in een ruime kookpot en doe de suiker erbij. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
 
										Kiwi's geschild halveren en in 3 snijden.
Appelsien schillen en tussen de vliezen het vruchtvlees verwijderen vang het vocht evenzeer op.
Doe deze in een ruime kookpot en doe de suiker erbij. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    



 
					
 
									
Anna zegt: