Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010. 
Klik op foto om te vergroten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Clams met gorgonzola op een bedje van pasta
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Clams met gorgonzola op een bedje van pasta
Een heerlijk clams met gorgonzola op een bedje van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Clams met gorgonzola op een bedje van pasta te bereiden
 Pasta beetgaar koken en afgieten.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Champignons in schijven snijden.
Deze kruiden en even op wokken in olijfolie.
Langoustines goed kruiden en kort aanbakken samen met de clams een scheutje wijn erover en heel even laten inkoken.
Serveer dit gerecht zeer warm met de blokjes gorgonzola.
										Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Champignons in schijven snijden.
Deze kruiden en even op wokken in olijfolie.
Langoustines goed kruiden en kort aanbakken samen met de clams een scheutje wijn erover en heel even laten inkoken.
Serveer dit gerecht zeer warm met de blokjes gorgonzola.
 
                    





 
					
